2013-02-06 07:35:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kedveskedjen partnerének!

Napi horoszkóp február 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A kollégáit ajándékokkal, apró süteményekkel igyekszik lekenyerezni: van, akinél ez bejön, van akinél nem. Az utóbbiak ne keserítsék el! Viszont bízvást számíthat azokra, akiknél bejön a kedveskedése. Jó embereket tudhat maga mellett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Meglehetősen szétszórt mostanában, ezért néha már azt sem tudja, hogy kinek mit is ígért meg. Pedig ebből komoly konfliktusai lehetnek, különösen, ha munkaügyekről van szó. Mindent írjon fel inkább, vagy bízza okos telefonjára!


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hiába minden, nem menekülhet: a mai napon kénytelen lesz egy olyan ember társaságát elviselni, akit legszívesebben a háta közepére sem kívánna. Pedig ma javíthat a vele való kapcsolatán. Hacsak ez nem épp, hogy rosszabb önnek…

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy régi dal motoszkál a fülében folyton. Nem is tudja talán magáról, de folyton ezt is dúdolja. A dallam egy másik, egy meghittebb, otthonosabb, barátságosabb időhöz köti az ön lelkét. Ezzel gyógyítja azt. Hallgassa meg élőben is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A család legyen ma a legfontosabb önnek. Van valamilyen családi ügy, amit a mai napon sikeresen elintézhet, és ezzel nagy kő eshet le nemcsak az ön, de a családtagjai szívéről is. Ez mindannyiuk érdeke, keressen hát olyan megoldást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kissé elégedetlen a helyzetével: úgy érezheti ma, hogy míg mindenki másnak aranyélete van, az ön sorsa sanyarú. Hát ez azért nem egészen így van, ezt ma önnek is be kell látnia. A helyzete értékelése a kedélyétől is függ. Lásson tisztán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Addig nyújtózzon, ameddig a takarója ér. Ma be kell látnia végre ennek a mondásnak az igazságát. Pénzügyi forrásai szűkösnek mutatkozhatnak nagyreményű tervei megvalósításához. De ne keseredjen el, csak módosítson a terveken!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha van kedve hozzá, ha nincs, ma mindenképpen muszáj lenne eleget tennie egy meghívásnak. Nem halogathatja tovább az időt, hogy egy régi kollégáját meglátogassa. Talán attól tart, hogy az a segítségét kéri. És valóban.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lejjebb kellene adnia az igényeiből, különben hamarosan úgy találhatja, hogy már a hónap közepére kiürül a családi kassza. Márpedig rengeteg a kötelezettsége. Próbáljon meg végre beosztással élni, ha kell készítsen listát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A rokonai úgy jellemzik önt, mintha ön lenne a fekete bárány a családban. Valóban: talán a karrierjében, talán a családi viszonyaiban nem teljesítette be, amit azok elvártak volna öntől. A kérdés csak az, hogy önt ez bántja-e?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nehéz beismernie, hogy a partnerének önnel szemben igaza volt, s még inkább azt, hogy ha ön a vétkes valamiben. Szerencsére a kedvese nem is várja el a nyílt bocsánatkérést. De azért valamivel kedveskedhet neki: csók, csoki, virág.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma kivételesen jó napra számíthat: bármibe fog is, azzal biztosan sikerrel járhat. Az ebből eredő jókedvét pedig szeretné is megosztani másokkal. Hívja meg ma kollégáit, barátait egy kis baráti kávézásra, sörözésre!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: